dimecres, 24 de setembre del 2008

Això ja està al caure...




Doncs això, ja arriba la BIRRA, la xaranga, la festa, la disbauxa, el bon rotllo, la felicitat, les rialles, el rei, l'escombra, el calvo de rigor, en definitiva, arriba LA RUTA.
Aquest any amb el 49-1
I per honorar l'esdeveniment, una cançó:

Festa major

La Trinca

Alegria, que és Festa Major.
Alegria, encetem la bota del racó.
Alegria, que és Festa Major.
Com cada any hem de matar el pollastre
i posar xampany dins el porró.
Apa, anem-hi, corre, vine, cuita.
Salta i balla, canta la cançó.

Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui matem el capó.
Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui és Festa Major.

Visca el pa, visca el vi,
visca la mare del meu padrí.

Alegria, que és Festa Major.
Alegria, perquè el nostre Sant és el millor.
Alegria, que és Festa Major.
Al matí tenim passada, missa, les sardanes
i havent dinat, migdiada, processó,
concert, castell de focs i ball a l'envelat.

Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui matem el capó.
Tiruliruliruli, tiruliruliruló.
Avui és Festa Major.

Alegria, que és Festa Major.
Com cada any hem de matar el pollastre
i posar xampany dins el porró.
Canviarem l'aixada pel pendó,
que avui és Festa ... Festa Major.


P.D.-> Encara estic a l'espera dels documents per a fer el nou post de Dinamarca.

6 comentaris:

Marta Benet Caus ha dit...

Això vol dir que véns cap aquí, no? Doncs així ens veiem per la festa major. Molts petons!!

Anònim ha dit...

Berniii!! Alegriaaa que és festa major! (a bcn) jaja. Ahir ja ho vam celebrar a la teva salut. Ah que no saps on vam acabar? Doncs sí, al lloc de sempre. Al final en Charlie es va sortir amb la seva, XD.

Va, afanya't a redactar el nou capítol, que aquí no podem dormir tranquils sense saber de les teves aventures, que pel què he anat llegint no són poques. Una abraçada!

P.D. No et descuidis de passar per l'euetib quan estiguis per terres catalanes ;)

L'avi Jordi ha dit...

Altes i baixes per la nova categoria
Handbol

L'Handbol Sant Cugat afronta la nova temporada amb gran moviment. Si bé la banqueta segueix igual, les circumstàncies fan que el capítol de fitxatges estigui mogut.

El conjunt de Jordi de la Cruz va fer, l'any passat, una temporada més que brillant. Aconseguir l'ascens i guanyar la Copa Catalunya demostra que l'equip santcugatenc va ser una de les referències, i, en part, això ha portat que molts jugadors del club hagin estat temptats per deixar Sant Cugat. La veterania també ha fet que molts jugadors hagin deixat la disciplina de l'equip, i això comporta molts canvis.

Així doncs, els moviments són constants. Deixen l'equip el veterà Juanjo González després de 29 temporades al club, així com Guillaume i Ivan Carpio. Bernat Tous marxa a l'Esplugues, i un altre Bernat, Anducas, deixa l'equip per qüestions d'estudis.

A aquesta espantada de jugadors, el club, de moment, ha fitxat dos jugadors nous: Gorka Herrero, del Granollers, i Alejandro Bejarano, del Sant Esteve Sesrovires. I encara s'està a l'espera del futur de Xavi Rius.



victor sancho
Noticia difosa el 31/jul/08

L'avi Jordi ha dit...

Partit complicat pels homes de De la Cruz
Noticia difosa el 15/Feb/08, per ramon.salmurri
L'Handbol Sant Cugat rep diumenge la Unió Esportiva Sarrià, en partit corresponent a la divuitena jornada de la Primera Catalana. Els de Jordi de la Cruz volen repetir l'èxit de la passada setmana, quan van derrotar el Sant Esteve, i consolidar-se en el liderat de la categoria.
Ja només queden cinc jornades per finalitzar el campionat de lliga i els vermell-i-negres són primers amb 27 punts. Quatre equips d'aquest grup 1 són els que passen a la següent fase d'ascens a Lliga Catalana i, en cas de victòria santcugatenca, la quarta posició seria ja gairebé un fet. I aquest és l'objectiu ja que, a hores d'ara, 5 punts separen el Sant Cugat amb el quart i cinquè classificat, que són Sarrià i Sabadell respectivament.

De cara a l'enfrontament De la Cruz no podrà comptar amb Martí Tous, mentre que es manté el dubte de Xavi Rius. En canvi, el tècnic local recupera Bernat Anducas, ja refet de l'operació al nas.

El que és segur és que no serà un partit fàcil. Els resultats demostren la bona trajectòria del Sarrià, que a més és un dels pocs equips que ja ha aconseguit derrotar els de Jordi De la Cruz en la primera volta. La diferència va ser mínima, 31 a 29, i diumenge toca canviar el signe del resultat de l'anada.

anca B-H ha dit...

Avi Jordi d'on has tret aquestes notícies? carai no m'havia sentit mai tant controlat, bé de fet si... oi mama??? jejejeje Salut i ens veiem per festa major.

Campà podríeu venir a la festa major de molins i així ho celebreriem tots plegats jejeje

Jana ha dit...

Hola padrí!
Un ocellet amic nostre m'ha dit que hem de celebrar el teu primer aniversari. Ara no enténs res, oi? Si, si, que fa un any et van trencar el nas, oi? Ai, ai, ai....a veure si aquest any acabes millor, que has de tornar a Dinamarca!!
1 petonàs