diumenge, 30 de novembre del 2008

Kiel, visites i cap d'any!!!

Bé doncs no es pot resumir amb menys paraules que les del títol el que ha estat la meva setmana. Això ha sigut el que s'ha pogut viure aquesta setmana per aquestes terres (no tant gèlides com creia).

En primer lloc, si us en recordeu, el cap de setmana passat teníem cita a Kiel per veure el partit corresponent a la 6a jornada del la Copa d'Europa d'handbol, què dir-vos del partit, ja el vau poder veure vosaltres mateixos i com a partit va ser nefast, com a mínim pel Barça, però quin ambient que hi havia... aquests alemanys se'n fan un fart d'animar, només com a apunt una curiositat que em van fer saber després, Demetrio Lozano jugador del barça que havia estat jugant al Kiel, diu que no recorda de quin color són les graderies de l'estadi, això vol dir alguna cosa, és a dir que va valer la pena ni que fos per veure l'ambient de les grades. Com no podia ser d'una altra manera anant amb l'Alfonso (el noi asturià que va aconseguir que prenguéssim una cervesa amb javi venta) vam baixar a la zona de periodistes per veure com sortien a escalfar i aprofitar per fer-nos algunes fotos, abans ja haviem pogut fer-nos fotos i parlar amb alguns jugadors quan vam anar a buscar les entrades a l'hotel.
Aquí teniu algunes fotos d'abans del partit i algun video per fer-vos una petita idea de l'ambient que es vivia a les graderies:




Per altra banda aquesta setmana he tingut visites, l'Aleix, la Mònica, el Xavi i la Núria han vingut a fer una visita llampec d'un parells de dies. Hi ha hagut poc temps per a visitar coses pero ha estat una visita d'agrair. Només comentar el tetris que vam haver de muntar per a poder dormir a l'habitació tots cinc al més pur estil IKEA, però va estar molt bé i ho vam passar força bé.
Per cert us heu preguntat mai com fan els caramel i com hi escriuen a dins? Nosaltres ja vam resoldre aquest aquest dubte existencial que tantes vegades ens havia tret el son. Aquí us deixo un recull d'imatges de la visita que he tingut aquesta setmana:





I per últim ahir es va celebrar una festa de cap d'any. La raó és que per cap d'any la gent se'n va a casa, bé tothom menys jo que passaré les campanades aquí Aalborg, i és per això que el dia 30 d'un més abans, (29 perquè caigués en dissabte) s¡ha celebrat un cap d'any per avançat. No hi van poder faltar el pollastre, el raïm, el cava i per descomptat unes campanades força peculiars. Aquí en teniu una petita mostra. MOLT BON ANY A TOTHOM!!!!



Apa salut a tots i una abraçada molt forta!!!

4 comentaris:

L'avi Jordi ha dit...

Carai! has hagut de viatjar fins a Alborg per poder-te fer fotos amb esportistes d'èlit tan de fotball com de hand-ball, això està bé, per descomptat també estan bé les fotos dels artistes que et varen venir a visitar aquesta setmana.
molts petons i cuida't molt.

Anònim ha dit...

Ens ho vam passar molt bé!!Llàstima no haver-nos quedat més dies, perquè la veritat és que a Aalborg s'hi està molt bé!!Merci per tot i ens veiem aviat!!Molts petonets!

anca B-H ha dit...

No hi ha de què ja sabeu que esteu tots convidats que on n'hi caven 5 n'hi caven 6.

Molts petons a tothom!!!

Jana ha dit...

Quins mesos més intensos!!! I que continui així! Ara ja queda poc per veure'ns, i cada vegada menys perquè se t'acabi l'erasmus! No cal dir-ho (perquè ja ho fas), però... DISFRUTA!
Molts petons i fins molt aviat!