dilluns, 3 de novembre del 2008

Halloween

Així és, aquesta setmana no ha donat més de si, cada vegada més feina a la universitat i menys hores per gaudir de la gent, tot i així els caps de setmana no perden aquell esperit "Erasmus" que envoltaven els primers escrits del bloc, i és que ha sigut Halloween (equivalent a la nostra castanyada de tota la vida). Tot i que malauradament cada cop se celebra més arreu del món, inclosa Catalunya, aquesta ha sigut la meva primera experiència halloweenesca i és que aquí està força més implantada que a Catalunya (per sort), aquí dies abans del 31 d'octubre ja es veien força cases engalanades amb la tan famosa carabassa que ja auguraven festa grossa el dia 31, i s'ha de dir que la festa va estar a l'altura de les aspectatives, Doncs bé en una residència d'estudiants (Erasmus per descomptat) no massa allunyada de la meva, van organitzar una festa de Halloween, que gràcies a les noves tecnologies (facebook) va ser bàstament difosa, és a dir que hi va haver una gran afluència d'assistents que van fer que la festa fos d'allò més animada. La gent que em coneix, poc o molt, sap que sóc un "gran" amant de les disfresses i més encara si s'han de pagar, és per això que fins a la mateixa tarda no em van aconseguir enganyar per a disfressar-me, doncs apa surt de pressa i corrents de la universitat per anar a comprar-te una disfressa abans que tanquin les botigues (hora danesa és a dir a les 17:00), el cas és que ens vam ajuntar un trio (Alfonso d'Astures i Amaia de Barcelona) per a disfressar-nos, i no va ser fàcil complaurem ja que entre vestits del muñeco diabolico i la seva novia, "vestits" de nadons i vestits de tortuga ninja (només tenien talles de fins a 12 anys i s'ha de dir que l'alfonso medeix ni mes ni menys que 1,90... us ho podeu imaginar?) al final vam decidir comprar uns barrets, uns cinturons i unes pistoles i anar de pirates, doncs tot i ser tant simple i improvisat, ja que vam haver de decidir mentre tancaven la botiga, la gent ens va dir que havia quedat força aconseguit. S'ha de dir que hi havia disfresses força curioses tal com podreu veure tot seguit. I de castanyes... doncs algun se'n va veure però no de les que dona la castanyera. Bé aquí teniu un seguit de fotos de la festa:

-Abans de tot un soparet per fer un bon coixí, que la nit és llarga



- Tot seguit els preparatius:




- Vamos equipo!!! ... que comenci la festa!!!



- I per últim... la festa!




Per últim una primícia. El proper dimecres seré sotmès a un experiment biomèdic que porta per títol "Brain representations of real and illusory perception‏" i com a recompensa obtinc 350 dkk, perquè... voluntari si però burro no. Ja us mostraré les fotos de com experimenten amb el meu "brain".

Bonaní a toton!!!
Petons i abraçades.

6 comentaris:

Marta Benet Caus ha dit...

Com ens em de veure Bernat! Se'm fa estrany veure't disfressat... ara potser li hauràs agafat el gustillo!! Petonets i cuida't

anca B-H ha dit...

Si Si realment... com ens hem de veure... no sé jo si el gustillo li hauré agafat, ja ho veurem pel pròxim carnestoltes.

Petons

Mar_Mex ha dit...

tu traquil... pel proper ball de carnestoltes disfressa, i l'endemà, balles el ball de l'aristocràcia amb l'esbart si o si!

ara que t'has animat no pots baixar el nivell!!

a Molins també hi va haver festa halloween, organitzada pels "jevis"... si si... te'n vas i el cel ens cau a sobre!

una abraçada!

Mar

anca B-H ha dit...

Mar tu també per aquí? jejeje

El ball de l'aristocràcia no m'atrau, o feu el ball de Würflach o res.

Apali "saludus" a tothom

Alicia Cañellas ha dit...

Bufff... quina por això de que experimentin amb el teu brain, noo?? Ei, asegura't de que no et vagin a fer com al poli aquell a la última peli de l'Anibal Lecter...
Iugggg...
;-P
Petons!

anca B-H ha dit...

Gràcies per l'interès Alicia jeje però la prova ja està feta i no hi ha hagut cap problema, al pròxim post (quan tingui les fotos) ja us ho explicaré.
Salut!!